Mooiere huid

Het ontstaan

Voordat Annemiek zich met de innerlijke en uiterlijke schoonheid van mensen ging bezighouden, reisde ze als stoere stewardess
de hele wereld rond. Daar dompelde ze zich
onder in de schoonheid van steden en (eet)culturen en kwam ze in aanraking met verschillende beauty tips & tricks die allemaal
een quick-fix beloofden.

Dat moest anders kunnen! Ze leerde de fijne kneepjes van het vak in o.a. LA, Londen en Parijs (maar ook in Almere en Bunschoten) en begon
als schoonheidsspecialiste de salon ‘Mooiere Huid’. Geen quick fix, maar een gezellige no-nonsense aanpak gebaseerd op expertise.
Stiekem gebruikt ze de skills die ze als
stewardess heeft opgedaan nog steeds:
iedereen voelt zich welkom bij Annemiek en ze reist de hele wereld over op zoek naar de
laatste technieken en beauty ontwikkelingen. Want er is altijd wat te leren en verdieping mogelijk. Daarbij gaat ze all the way.

De verdieping

Een aantal jaar geleden raakte Annemiek steeds meer geïnteresseerd in de spieren onder de huid en de effecten daarvan op huidveroudering. Want geen plek op het lijf waar spieren zo dicht onder de huid zitten als in het gezicht. Stel je nou toch voor dat je dat traint of masseert, welk effect dat wel niet heeft?!”

Ondekkingsreis

Van London naar Parijs

Een van mijn signature behandelingen is facial massage. Ik heb in Londen bij Eva Fraser een FacialFitness opleiding gedaan, in Parijs mijn diploma tot facialiste behaald en daarnaast Sculptural FaceLifting geleerd van Yakov Gershkovich. Allemaal grootheden op het gebied van huidverbetering. Ik ben een van de enige huidspecialisten in Nederland die al deze technieken beheerst en daar ben ik best een beetje trots op!

Sculptural face lifting, say what? Kort gezegd is dit een massage op de spieren in de hals en het gezicht en de grepen in de mond, die zorgen voor diepe ontspanning en hierdoor de huid liften. Het resultaat hierbij is (op de korte en lange termijn) geweldig en dit laat ik je graag zien door middel van een behandeling.

Kobi-do kenmerkt zich door precieze vingervlug technieken die je huid laten vibreren. Dit geeft zoweleen ontspanning als een prachtige lift aan je huid, én je Chi (energie) gaat er heerlijk van stromen. Devertaling van Kobi-do is dan ook “ het pad naar de schoonheid”

Facialiste

Académie des Facialistes

Geen plek zoals Parijs, mais oui! Denk aan Franse mode, altijd goed verzorgde Parisiennes, de esthetiek van de stad en de (culinaire) inspiratie die je op iedere hoek opdoet. Annemiek verloor als 18-jarige au pair haar hart aan de Franse hoofdstad en behaalde hier -mind you- als enige Nederlandse schoonheidsspecialiste een diploma tot facialiste aan de prestigieuze Académie des Facialistes. Nu brengt ze de fijne Franse kneepjes terug in haar eigen beauty salon in het gezellige pandje aan de Beulingstraat waar je je even in Parijs waant

Behandelingen