Cupping Massage Lichaam

Cupping Massage Lichaam

Mooiere Huid gebruikt de techniek van ‘moving cups’ op het lichaam. De cups zijn constant in beweging en ik gebruik een plantaardige massage olie om dit makkelijker te maken.

Siliconen cups zorgen voor een stevige doorbloeding en zijn geweldig om je bindweefsel te stimuleren.  Gezond bindweefsel  is glad bindweefsel en geeft de huid een mooi contour en minder verslapping. De oorzaak van ‘hobbels en bobbels’ op je bovenbenen,  buik of billen (vaak cellulite genoemd) of verslapping van je bovenarmen is vaak te vinden in een slechte doorbloeding of verkleving van je fascia, een ander woord voor bindweefsel. Dit ontstaat door veel in dezelfde houding te werken, veel zitten, of strakke kleding dragen. Natuurlijk spelen voeding en erfelijke aanleg ook een rol. Soms ontstaan deze verklevingen ook na een trauma, bijvoorbeeld een medische ingreep of een langdurige blessure.

Wil je een gladdere huid en een betere doorbloeding? Dan zijn deze massages heel geschikt. Mijn advies zou zijn om meerdere massages kort na elkaar te boeken en ook zelf thuis je lichaam te ‘cuppen’. Ik kan je leren hoe dit moet en de cups zijn in een set van vier verkrijgbaar voor thuisgebruik.

Cupping is een doeltreffende manier om je huid steviger en gladder te maken maar kan wel gevoelig zijn. Ook kan je huid na de behandeling rood zien of her en der een blauw plekje geven in de dagen na de behandeling.

Deze intensieve massage is niet voor iedereen geschikt, een contra indicatie is bijvoorbeeld een huid met spataderen.

Neem bij twijfel even contact met me op.

De cups zijn niet inbegrepen bij de prijs van de massage, instructie over thuisgebruik wél.

Wil je alvast aan de slag thuis? Ik ben een fan van ‘droog borstelen’ met een ouderwetse (bad) borstel. Op Youtube zijn hier veel filmpjes over te vinden. Dit is een mooie manier om je huid te stimuleren en activeren en kost maar een paar minuten per dag.

Tip: Direct na de massage Cryo therapie over de behandelde zone versterkt het effect van de massage enorm.

 

 

Cupping massage (60 minuten) €80,-
Voor benen, billen of buik
Cupping massage (30 min) €50,-
Bovenarmen of gezicht.
Add-on Cryo Therapy + €30,-
a

Lorem ipsum dolo r sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore