Permanente ontharing met Energist VPL

Permanente ontharing met Energist VPL

Bij Mooiere Huid wordt er al jaren gewerkt met de Energist Ultra VPL, die als één van de weinige machines op de markt een officiële markering heeft als medisch apparaat (en dus echt doet wat je wil: goed en veilig ontharen). De VPL (Variable Pulsed Light) methode werkt met lichtflitsen die heel nauwkeurig energie naar de haarwortel sturen. De huid rondom de haar blijft onaangetast. Dit zorgt ervoor dat een grote verscheidenheid aan haarkleuren en huidtypes er veilig en effectief mee behandeld kunnen worden. Let op: deze behandeling wordt alleen uitgevoerd na een grondige intake, om wensen en verwachtingen vooraf duidelijk te maken. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig.

Natuurlijk kunnen mannen en vrouwen terecht voor permanente ontharing bij Mooiere Huid, en wordt er onthaart op elke gewenste plek op het lichaam.

Heb je twijfels of veilig ontharen op jouw donkere huid mogelijk is? Maak een afspraak en ik vertel je eerlijk welke mogelijkheden er zijn en wat je mag verwachten.

Verplichte Intake (45 min) €50,-
Heel veel informatie voor je begint. Alle behandelingen worden uitgevoerd met de Energist Ultra VPL. Een effectieve en veilige manier van ontharen met licht, ook voor een donkere huid.
Onderbenen va. €250,-
Bikini/Billen va. €125,-
Oksels va. €90,-
Rug/Schouders va. €200,-
Gezicht/Hals va. €75,-
Borst/Buik va. €150,-
a

Lorem ipsum dolo r sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore