Cupping en Gua Sha

Cupping en Gua Sha

Cupping en Gua Sha zijn geweldige technieken om de huid van zowel gezicht als lichaam vitaler te houden, verslapping te verminderen en verklevingen/cellulite weg te masseren. De cups en Gua Sha zijn krachtige tools, mits je ze op de juiste manier inzet. En dat is nou precies wat Annemiek je gaat leren.

 

Gua Sha:

Deze platte stenen in verschillende vormen kun je op allerlei manieren gebruiken, je kunt er zachtjes mee over de huid glijden en zo draineren of overtollig vocht afvoeren. Wanneer je er krachtiger mee beweegt kun je er kleine lijntjes mee vervagen, je spieren laten ontspannen en je doorbloeding stimuleren.
Ben je een fan van de facial massages? Dan is dit een prachtige manier om dat effect tussen behandelingen door te behouden.

 

Cupping:

Siliconen cups zorgen voor een stevige doorbloeding en zijn geweldig om je bindweefsel te stimuleren. Kleine mini cups kun je gebruiken voor je gezicht en hals, de grotere zijn geschikt voor heel het lichaam. Ik leer je een effectieve bindweefsel massage voor je gezicht of voor je lichaam met de techniek van ‘moving cups’ .

De lessen zijn geschikt voor iedereen.
Een Gua Sha kan op elke huid gebruikt worden, cups zijn niet geschikt voor een hele gevoelige huid.
Wil je goed leren ‘cuppen’ op je lichaam? Dan raad ik je aan een les van een uur te boeken.

Alle cups en Gua Sha’s zijn (los) verkrijgbaar bij Mooiere Huid, dit is niet inbegrepen bij het bedrag van de les.
Heb je al een Gua Sha? Dan kun je deze meenemen en geef ik je tips voor die specifieke vorm.

Cupping of Gua Sha losse les (30min) €50,-
Cupping of Gua Sha losse les (60min) €80,-
a

Lorem ipsum dolo r sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore