Facials bij Mooiere Huid (nieuw)

Facials bij Mooiere Huid (nieuw)

Deze facials, waar gebruik gemaakt wordt van Abloom of Ruhaku producten, is een meer traditionele facial die aangepast wordt aan jouw huid en haar behoeftes op dat moment. Door in deze behandeling te ‘stapelen’ (reiniging-diepte reiniging-masker-serum-verzorging) geef je een boost en kun je goed ervaren of deze producten bij je huid passen en wat het effect ervan is. De korte massages bij deze behandeling zijn afgestemd op de filosofie van de producten en hun kijk op schoonheid en verzorging.

Opbouw van de behandeling: Huidanalyse-reiniging-diepte reiniging-masker- verzorging-korte massage.

Over Abloom: een geheel plantaardig (vegan) Nederlands merk. Alle producten worden met de grootste zorg zonder toevoegingen samen gesteld. Producten krijgen de tijd om zich te ontwikkelen, dit is met recht Slow Skincare.

Over Ruhaku: een mooi fijn lijntje producten van het eiland Okinawa gebaseerd op de Gettou (schelpengember), mild en verzorgend en natuurlijk Ecocert gecertificeerd.

Add-on

Cryo Facial
Instant effect: een glow met hoofdletter G, een lifting van de huid en direct minder verkleuringen en wallen

Abloom of Ruhaku Facial (55 min) €79,-
Een mooie manier om kennis te maken met zowel Mooiere Huid, als je eigen huid. Even een momentje helemaal voor jezelf tussen de bedrijven door.
Abloom of Ruhaku Facial (80 min) €109,-
Een facial die aangepast wordt aan jouw huid en haar behoeftes op dat moment. Door in deze behandeling producten te ‘stapelen’ geef je de huid echt een boost.
Add-on: Cryo Facial + €20,-
a

Lorem ipsum dolo r sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore