Rose de Mer Peeling Kuur Behandeling

Rose de Mer Peeling Kuur Behandeling

Rose de Mer is een bijzondere biologische peeling die in een week tijd je epidermis helemaal vernieuwd. Deze peeling kan op verschillende manieren kan worden ingezet. Als onderdeel van een behandelplan om lijntjes en rimpels te verminderen, om pigment vlekken te laten verdwijnen, acné littekens aan te pakken.

Dit is geen chemische peeling maar een biologische, in mijn ogen veiliger, heel effectief en ook op de lange termijn gezond voor je huid. 

Deze peeling heeft ‘downtime’ zoals dat zo mooi heet: je bent een paar dagen vlekkerig en je huid gaat schilferen. Het komt meer dan goed maar dit duurt een paar dagen. Plan ‘m wanneer het leven (een beetje) rustig is.

Ik bied ‘m aan in een pakket:

1.huidanalyse en intake, zodat je precies weet wat je wel en niet moet doen voor en na de behandeling.

2.de Rose de Mer™ peeling en de producten voor thuis (post peel kit en cleanse)

3.precies een week na de peeling een mega hydraterende en ontspannende behandeling met Omnilux Led licht 

4.Na 2 weken nog een korte behandeling met Omnilux Led licht voor een extra boost én om even te checken hoe blij je bent met het resultaat.

 

Rose de Mer™ Peeling Kuur Behandeling €499,-
In dit pakket zit: huidanalyse en intake, de Rose de Mer peeling met de producten die je de week er na gebruikt, een super hydraterende behandeling exact een week later én een korte follow up behandeling
a

Lorem ipsum dolo r sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore