Gua Sha en Cupping

Gua Sha en Cupping

Gua Sha is een manier van masseren met als doel energie te laten stromen en blokkades op te heffen. Gua staat voor schrapen en Sha is dat wat zichtbaar wordt op de huid. Door de Gua Sha als een soort paletmes te gebruiken, zet je contouren aan op het gezicht. De platte stenen van rozenkwarts worden warm of koud gebruikt en afwisselend met heel weinig druk en langzaam (voor een drainerend effect) of sneller en met meer druk (voor versteviging) gebruikt.

Cupping is eigenlijk een manier van ruimte maken, door de huid subtiel te liften door middel van een mini vacuüm wordt het weefsel mooi doorbloed en krijgt de spier eronder ruimte. Deze kan hierdoor zijn natuurlijk plaats weer innemen. Een absolute must voor gezond bindweefsel, daar moet namelijk af en toe ‘iets’ mee gedaan worden.

Effect: een onweerstaanbare glow en zichtbaar minder rimpels

Gua Sha kan uitgevoerd worden op iedere huid, met cupping ben ik voorzichtiger, dus de verhouding cupping en gua sha zal per huid of behandeling verschillend zijn. Heb je een baard? Dan pas ik de massage in dat gebied aan.

Praktisch: De behandeling duurt een uur, jouw tijd in mijn salon is ongeveer 75 minuten. Bij alle massages werk ik met een mengsel van ongeparfumeerde plantaardige basis oliën afgestemd op jouw huid. Na de behandeling verlaat je naturel de salon.

Add-on

Cryo Facial
Voor nóg meer Glow voeg je dit ijskoude dessert aan de massage toe.

Gua Sha en Cupping (60 min) €119,-
Gua Sha is een manier van masseren met als doel energie te laten stromen en blokkades op te heffen.
Add-on: Cryo Facial + €22,50
a

Lorem ipsum dolo r sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore